דיקור סיני

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

19/09/2010 | 17:29 | מאת: מורן ג

שלום, לפי הבנתי דיקור סיני של קופת חולים יותר מהיר מטיפול אצל מדקר פרטי. האם יש חשיבות לכמות הזמן שהמחטים נעוצים? כלומר ככל שהמחטים יותר זמן כך הריפוי יותר מהיר? תודה

מורן שלום, בהחלט יש חשיבות לאורך הטיפול הנקבע לפי האבחנה. לרוב, המחטים אמורים להיות בגופו של המטופל כ-20 דקות. ישנם טיפולים המצריכים יותר זמן (שאולי במיקרים כאלה, בשל תור מטופלים גדול יותר בקופ"ח, קצת קשה יותר לביצוע). ניתן לסכם, שכמו בכל תחום אחר, טפול פרטי ופרטני הינו ספציפי ואישי יותר מאשר טפול המוני. אך עם זאת, אין ספק שעדיף טפול בקופ"ל מאשר לא לקבל טפול כלל. בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית