אומגה 3

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

27/08/2010 | 08:00 | מאת: יעל

שלום. אני בת 27 ואוכלת בריא. לא מזון משומר, לא שימורים, לא שומן טרנס, לא ג'אנק, כן ירקות, בשר וגבינות רזות, בקיצור- משתדלת כמה שיותר לצרוך מזון אכותי. לצערי איני צורכת דגים (ממס' סיבות) לכן חשבתי לצרוך אומגה3 מקפסולות וזאת כי שמעתי שלאומגה 3 יש יתרונות בריאותיים רבים וזה משפר מצב רוח , ריכוז וכד.. העניין הוא שבגלל שאני לא נוהגת ליטול כלל וכלל תרופות (גם לא אקמול) אני חוששת ליטול אומגה3 דרך קפסולות שנקנות בחנויות. איני יודעת מה הם מכילים, האם זה באמת תוסף מזון או שזה מכיל גם חומרים שלא כדאי לצרוך זמן רב. בקיצור, המילה קפסולה והידיעה שאני כביכול לוקחת "גלולה" לא עושה לי הרגשה טובה. שאלתי היא- האם יש לי סיבה לחשוש ואם לא אז כשאקנה אומגה 3 , איזה אומגה הכי כדאי לקנות? של איזה חברה נחשב לטוב ובטוח ואמין? ועל מה עלי לשם לב כשאני רוכשת את המוצר- אני שואלת כי ידוע לי שיש מס' קפסולות לאומגה 3 בשוק וכל אחת מכילה ריכוז שונה של החומצה השומנית. אני מקווה שהבנתם את כוונתי בשאלה האחרונה. תודה ומחכה לתשובה.

יעל שלום, מציע להפנות שאלותיך בנושא תוספי תזונה לפורום נטורופתיה אשר מתעסק יותר בנושא. בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית