אישור שימוש

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

26/08/2010 | 23:19 | מאת: רחל

שלום למומחה, האם צמחי מרפא ותוספי תזונה מאושרים לשימוש ע"י משרד הבריאות? רחל

רחל שלום, צמחי המרפא מאושרים לשימוש ע"י משרד הבריאות ומפוקחים על ידו. במידה ואת מעוניינת לקבל אינפורמציה מעמיקה בנושא, אנא פני לבית מרקחת המתעסק בהכנת פורמולות צמחיות. אני בטוח שיוכל לסייע לך בנושא. בברכה, רונן רוזנבלט

30/08/2010 | 21:30 | מאת: רחל

רונן שלום רב, ביקשתי רק לדעת האם תוספי תזונה מאושרים לשימוש ע"י משרד הבריאות. לא ביקשתי מידע מעמיק. ובכל זאת פניתי לרוקח ברשת פארמה מכובדת וגדולה מאוד בשאלת האישור. התשובה שהוא נתן לי היא שאין אישור של משרד הבריאות על תוספי תזונה. הוא "הסביר" זאת בנימוק שתוספי תזונה הם טבעיים ולכן אינם זקוקים לאישור. זהו נימוק בלתי מתקבל על הדעת, והוא סותר את תשובתך. כמו כן, למיטב ידיעתי הוא מנוגד לתקנות בריאות הציבור (מזון ותוספי תזונה). לפיכך אבקש התייחסותך. בברכה, רחל

מנהל פורום רפואה סינית