עצירות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

24/08/2010 | 20:19 | מאת: יובל

הי, מזה שבוע שאני סובלת מעצירות וכאביי בטן חזקים. איזה תה צמחים מומלץ לשתות להקלה?

יובל שלום, אם מדובר רק בשבוע הרי שלא מדובר בעצירות כרונית ועל כן, אין צורך בטפול קליני בצמחי מרפא. לגבי תה צמחים, ממליץ לפנות לפורום נטורופתיה שעשוי אולי לסייע לך בשאלתך. בברכה, רונן רוזנבלט

06/09/2010 | 00:35 | מאת: שחר

יובל שלום! אשמח לשתף אותך בפטנט שאני משתמש ועזר לאישתי ולחברים ובני משפחה נוספים למנוע ולפתור בעיות עצירות. אני זמין בנייד 054-9292-621 שיהיה יום נפלא, שנה טוב וחג שמח שחר

מנהל פורום רפואה סינית