תינוקת לא רגועה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

08/08/2010 | 23:01 | מאת: לילך

ביתי בת שלושה חודשיים מתקשה להרדם בלילה זה מתבטא במשיכת שיער ברקיעות על המזרן ממש אי שקט ברצוני לציין היא תינוקת חייכנית ובריאה ישנה בסביבה נוחה בית מאוורר אחרי אמבטיה ואוכל בקרנו אצל הרופא לא מוצא את הסיבה לאי שקט זה לא גזים וגם לא שיניים למרות שהתחילה בתהליך של השיניים אודה לכם על תשובתכם בהקדם. אולי צריך טיפול מסויים לבדוק מה הסיבה

לילך שלום, לצערי, איני מתמצא בטיפול בתינוקות ולכן לא אוכל לסייע לך פרט מלהפנות אותך למטפלים המומחים בטיפול בתינוקות וילדים שבהחלט יוכלו לתת לך מענה וטיפול מתאים. בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית