דיקור יכול לעזור במקרה זה?

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

04/07/2023 | 13:08 | מאת: לי

הי האם דיקור סיני יכול לרפא כאב כרוני ברצפת אגן שמקורו בכיווץ יתר של שרירי רצפת האגן(שרירי הנרתיק והאנוס). פיזיותרפיה של רצפת האגן לא עזרה. יש סיכוי שדיקור סיני יצליח לשחרר את שרירי רצפת האגן ולהעלים את הכאב/לחץ ברצפת האגן?

לי שלום, אני בהחלט חושב שדיקור סיני יכול לסייע לך בבעיה שלך לשחרור השרירים התפוסים ברצפת האגן. עם זאת, לא כל טכניקה בדיקור סיני תוכל לעשות את זה. כדאי למצוא מטפל המטפל בטכניקות מתקדמות כמו ד״ר טאן או מאסטר טונג שלדעתי יוכלו לסייע לך מאוד. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

05/07/2023 | 18:42 | מאת: לי

תודה על תשובתך. האם אתה מטפל בשיטות האלה?

כן

מנהל פורום רפואה סינית