קשיים שפתיים אצל ילדים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

21/07/2010 | 10:17 | מאת: דני

שלום רב האם הרפואה הסינית מתייחסת לנושאים התפתחותיים אצל ילדים כמו קשיים שפתיים, גרפו מוטוריים, שליפה מהזיכרון, ובעיות זיכרון לטווח קצר? האם יש דרכי טיפול בתחום הרפואה הסינית לנושאים אלו? היכן אפשר למצוא מאבחנים בתחומים אלו על בסיס הרפואה הסינית? תודה דני

דני שלום, בתאורך ניתן למצוא אין איזון במספר איברים על פי הרפואה הסינית. אני סבור שמטפלים מומחים לטיפול בילדים יוכלו לעזור לבעיות המתוארות. ממליץ לגשת למטפל המומחה לטיפול בילדים המטפל בדיקור וצמחי מרפא לשם אבחנה מעמיקה יותר וטיפול מתאים. בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית