כתם צורב בפין.. פתרונות?

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

05/06/2023 | 22:28 | מאת: מור

כבר למעלה משנה שיש לי כתמים לבנים בפין אלו לא כתמי ויטיליגו.. אלא יותר דומים לצבע של אפטות בחניכיים.. רק שבפין הם ללא נפח אלא ממש על שטח הפין .. חוץ מכתם אין שום בליטה או מרקם שונה. בנוסף אם נוגעים טיפה חזק באזור אפשר להרגיש צריבה.. נסבלת אומנם אבל צריבה. אני לא אוהב לגשת לרפואה הקונבנציונאלית.. ואני האמת דיי מתבייש מהעניין כך שלא באמת הייתי הולך לרופא. אני במערכת יחסים מונוגמית ארוכה כך שאין סיכוי שמדובר במחלת מין כלשהי. כן אוכל להגיד שבתקופה שבה הדבר התפרץ הייתי במתח מאוד מאוד קשה בנפש. האם זה נשמע כמו פטריה בפין? או כל משהו אחר מנסיונך הטיפולי.. מה הפתרון הטבעי (צמחי מרפא? תזונה?) שאוכל להעזר בהם על מנת לחדש את עור הפין ולהחזירו למה שהיה? מחכה לתשובה ותודה רבה מראש

מור שלום, לצערי אני לא חושב שדיקור סיני יכול לסייע במצב בו אתה מתאר. מציע בכל זאת לגשת לרופא לשם קבלת אבחנה מדוייקת. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית