אקנה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

12/07/2010 | 12:10 | מאת: גלית

שלום רב, אני בת 29 ,בחודשים האחרונים אני סובלת מאקנה מוגלתי ואדמומיות רבה, יש לציין שעשיתי בדיקות הורמונליות והכל תקין. החל מחודש הבא אני מתחילה טיפולי פוריות (הזרעה). האם יש לך פיתרון עבורי? קראתי קצת על ויטמין A ושמנים אתריים שונים. תודה מראש

גלית שלום, הטפול שהרפואה הסינית יכולה להציע הוא באמצעות נטילת פורמולה צמחית וטיפולי דיקור (כמובן שגם שינוי אורח חיים בתוכו שינוי תזונתי). יש לקחת בחשבון שטפול בבעיות עור (דרמטולוגיה) לרוב, אורך זמן ולא ניתן לראות תוצאות ממשיות מהירות. עם זאת, להערכתי, לא תהיה פגיעה בין נטילת הפורמולה וטפולי ההזרעה אותם את צפוייה לעבור, אפילו להיפך, אני בהחלט סבור שאיזון גופך באמצעות הרפואה הסינית עשוי להביא לקליטה מהירה וטובה יותר של הזרע בגופך. לגבי תוספי התזונה שציינת, הם שייכים יותר לנטורופתיה ואני סבור שדרך הפורום המתאים תוכלי לקבל התייחסות מתאימה. בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית