לחץ דם נמוך

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

11/07/2010 | 16:38 | מאת: עדן

שלום אבא שלי בן 75 וכבר שנתיים וחצי יש לו תופעה של לחץ דם מאוד נמוך מגיע לסביבות של 30 על 50 . לתקופות של כמה פעמים ביום - לפעם פעמיים ביום . מלבד זאת הוא בכושר גופני טוב ( היה מורה לחינוך גופני ) הוא הלך להמון בדיקות ברפואה קונבנציונאלית ואף רופא לא מצא את מקור הבעיה ואפילו לא מצא אף אחד שכבר נפגש בתופעה זו . בשל חוסר הכרתו ברפואה המשלימה אני מחפשת רופא מומחה שכבר פגש בתופעות דומות ( מודעת אני שכל מקרה לגופו ) או מתמחה בלחץ דם . אשמח מאוד לכל המלצה על רופאים ( באיזור צפון אם ניתן ) או על עוד סוגי איבחון וטיפול בתודה יום אור עדן

עדן שלום, איני מכיר מטפלים שאוכל להמליץ עליהם מאזור הצפון ומסופק אם קיימים מטפלים ברפואה סינית המטפלים רק בלחץ דם. לדעתי, כל מטפל מוסמך הינו מספיק בכדי לטפל בבעייה המתוארת של אביך ובהחלט ניתן לנסות טיפול באמצעות הרפואה הסינית. כמובן שלא אוכל להבטיח הצלחה באופן אבסולוטי אך אני בהחלט מאמין שניתן לטפל בתופעה לאחר חקירתה לעומק ואבחנתה. ממליץ לגשת למטפל מוסמך המומחה לטפול בדיקור וצמחי מרפא לשם אבחנה וטיפול מתאימים. בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית