רגישות באוזן בעקבות דיקור

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

13/05/2023 | 17:52 | מאת: אני

שלום, אני סובלת כבר 20 שנה מגרד באוזניים שעדיין לא ידועה סיבתו, הגרד גורם לדלקות והביקורים אצל אא"ג מאוד תכופים. לפני שבועיים התחלתי דיקור, הגעתי לטיפול הראשון בעיצומה של דלקת ותוך כדי טיפול אנטיביוטי. המדקרת ביצעה טיפול ושלחה אותי הביתה עם מחט קטנה שנשארה מאחורי האוזן . האם המחט הקטנה שנשארה באוזן יכולה לגרום לרגישות/כאב קל. כי מאז זה מה שאני מרגישה. תודה רבה!

שלום, המחט באוזן עשויה לפעמים לגרום לתחושה לא נעימה. במקרה כזה אני מציע לגרד את הפלסטר ולהוציא אותה. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית