כאבים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

06/07/2010 | 19:12 | מאת: אנה

שלום רב, אני סובלת מאינטרקוסטל נאורלגיה (כנראה, הרופא אמר שקרוב לוודאי), כבר כחודש וחצי,וסובלת מכאבים באיזור הבטן העליונה ובין הצלעות כאשר שם הכאב באמת מאוד חד,בעיקר בלילה כאשר אני רוצה לישון אבל לא יכולה מעוצמת הכאבים בעיקר בזמן נשימה. בכל אופן חשבתי לפנות למדקר, אז השאךה שלי היא האם הרפואה הסינית מתעסקת בבעיה הזאתואם כן אז איך? אני מאוד מאוד רוצה שזה יעבור כבר, הימים ובעיקר הלילות שלי נהיו לבלתי נסבלים.אני בת25. תודה, אנה

אנה שלום, הרפואה הסינית בהחלט יודעת להתמודד עם הבעייה המתוארת ומנסיוני, בהצלחה רבה! הטיפול מתבצע על ידי נטילת פורמולה צמחית המותאמת אישית בהתאם לאבחנת המטפל ובשילוב טיפולי דיקור. ממליץ בחום לגשת למטפל מוסמך המומחה בדיקור וצמחי מרפא לשם אבחנה וטיפול מתאים. בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית