שאלה לגבי הג'ינג /זרע אצל הגבר

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

03/05/2023 | 11:53 | מאת: עדן

שלום לך יש לי שאלה שמעניינת אותי : ידוע לי שאדם נולד עם כמות ג'ינג מסויימת. הרפואה הסינית ממליצה לגילאים שונים תדירות שפיכת זרע מסוימת.. על מנת שלא להגזים. השאלה שלי היא : נגיד במידה ובגילאי ה-20 אדם שמר ומיעט בהוצאת זרע מיותרת, הרבה פחות גם ממה שהרפואה ממליצה. האם בגילאי 30 הוא יכול "להרשות לעצמו" לשפוך בתדירות יותר גבוהה אשר מומלצת, או שתדירות הפליטות בגילאי 30 אינה קשורה לכמה ביזבזת בשנים קודם לכן.. תודה רבה.

שלום, לדעתי לא מדובר במצב שניתן ״להרשות לעצמך״. עצם זה שלא השתמש בעבר, הביא אותך כנראה לחיות היום בצורה בריאה יותר אך אם תתחיל ל״בזבז״ בהגזמה עכשיו, תכנס למחסור ותפגע בבריאותך. ככה לפחות אני רואה את הדברים בהצלחה! רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית