דיקור סיני לעייפות והפרעות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

03/07/2010 | 12:07 | מאת: רוני

אני סובל מעייפות וחולשה כללית,והפרעות ריכוז,האם הדיקור יכול לעזור לי בכך?האם יש מחקרים בנושא?

רוני שלום, יש צורך באבחון מעמיק יותר שיאמר מהיכן מגיעה העייפות והחולשה ומה המקור שלה. לאור האבחנה יהיה ניתן לדעת יותר עד כמה ניתן לעזור. להערכתי, תוכל להתסתייע ברפואה הסינית אך דיקור לבד לא יספיק, יהיה צורך גם בנטילת פורמולה צמחית ושינוי אורח חיים (לדגומא שינוי בתזונה). אני מאמין שתוכל למצוא לא מעט מחקרים בנושא ברשת. בברכה, רונן רוזנבלט

04/07/2010 | 13:22 | מאת: רוני...

על איזה פורמולה צמחית מדובר?

מנהל פורום רפואה סינית