תרופה לפוליציסטיק קידני

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

23/06/2010 | 18:47 | מאת: צחמל

שלום וברכה! אחי בן 46 ידוע כסובל מפוליציסטיק קידני.(קריטנין 2.4) לאחרונה שמענו על צמח סיני "ליי גונג טנג" (גפן רעם האלוקים)שממיצוי שלו פותחה אבקה בשם טריפטולייד (triptolide. במאמר באינטרנט נמצא כי היא יעילה ביותר לבלימת צמיחת הציסטות בכליות ולטיפול בפוליציסטיק קידני וחיזוק הכליה. רציתי לשאול האם חומר זה אכן מוכר? כיצד ניתן להשיגו ובאיזה מינון? כמו כן האם ישנם צמחים אחרים היכולים לעזור למחלה? מצ"ב קישור למאמר בנושא: http://www.sciencedaily.com/releases/2007/03/070305202704.htm

שלום רב, חיפשתי את הצמח שציינת בספרות המקצועית שבידי ולצערי לא מצאתי אותו. הצמח לא קיים לרכישה ולא ואינו נלמד בכחלק מהרפואה הסינית במערב. בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית