האם זה בסדר? שאלה בנוגע לטיפול בדיקור סיני

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

12/03/2023 | 13:34 | מאת: נדיה

שלום. אני מטופלת בדיקור סיני בגלל סחרחורות ממקור בעיה בקריסטלים באוזן וכאבי ראש. בזמן הטיפול עצמו הרגשתי הקלה מסויימת. לאחר הטיפול הראשון הבעיה חזרה באותה עוצמה. זה נמשך כבר 3 טיפולים. מרגישה הקלה בזמן הטיפול וכעבור מס' שעות הכל חוזר כפי שהיה לפני הטיפול. האם מדובר בתופעה מוכרת? האם זה תקין? תודה

נדיה שלום, לא כתבת באיזה תדירות את מבצעת את הדיקור הסיני. בעקרון זו תגובה נורמלית לטיפולים הראשונים אך הייתי מצפה שמהטיפול השני או השלישי ההטבה תמשיך ותשאר, לפחות כמה ימים עד למצב שהיא תשאר סטטית. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית