שאלה .................

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

11/03/2023 | 20:12 | מאת: דנה

יש לי אבן בכיס מרה בגודל 2 סנטימטר , אבן שקטה , האם דיקור סיני עלול לעורר את האבן ?

דנה שלום, לא הבנתי מה זאת אומרת אבן שקטה ולעורר את האבן? האם היא אינה מורגשת? האם בעקבות הטיפול התחלת להרגיש אותה? האם הטיפול מכוון לטיפול באבן? רונן רוזנבלט-ניר

14/03/2023 | 11:22 | מאת: דנה

אבן שקטה הכווהה לאבן שאינה גורמת לכאב , הדיקור הסיני שאני מתכוונת לעשות הינו בגין עקצוצים ונימולים בקרקפת ונשירת שיער , והשאלה היא האם דיקור סיני בכלל יכול לעורר אבן שקטה

אני לא חושב שהדיקור הסיני למטרה שלשמה את מתכוונת לעשותו עשוי לעורר את אותה אבן. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית