כאבי ראש כפולסים/דקירות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

10/03/2023 | 18:19 | מאת: רלף

שלום רב אני בן 70 בריא מאוזן בלחץ דם. מזה חודש אני מרגיש מעין פולסים קלים של כאב ראש קצרים למשך שניה ועוד אחת .ואחרי כמה דקות עוד פעם.תיתכן הפסקה של שעה או שעות ושוב פעם זה חוזר.מעולם לא סבלתי כאבי ראש אלא אם לא שתיתי וכו אבל זה היה כאב ממושך עד נטילת כדור או שתיים רבה וזה נגמר וזהוא בשונה ממה שאני מרגיש בחודש האחרון רופא משפחה עשה בדיקה נירולוגית והכל תקין אין לי חולשה ואין הקאות. שאלתי האם דיקור סיני יכול לתת מענה לסוג זה של מיחושים בראש? לתשובתך אודה מאוד

רלף שלום, אני בהחלט חושב, מנסיוני, שדיקור סיני יכול לתת מענה טוב לבעיה שממנה את סובל. מציע לגשת למטפל מוסמך לשם אבחון וטיפול מתאים. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית