שאלה לגבי סוג הטיפול המועדף

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

15/02/2023 | 21:02 | מאת: נינה

שלום. רציתי לשאול מה סוג הטיפול המועדף ברפואה משלימה במחלת מנייר (ע"ר מחלה ויראלית) שמתבטאת בכאבי ראש עזים וסחרחורות קשות. האם ניתן להעלים את המחלה או שרפואה משלימה מטפלת בטיפול סימפטומטי בלבד. תודה

נינה שלום, הרעיון של הרפואה הסינית הוא לטפל דווקא בשורש הבעיה ולא בסימפטום. מחלת מנייר מגיבה טוב לטיפול בדיקור סיני אך כל מקרה הוא לגופו ויש לבחון את התגובה של המטופל לטיפול תוך כדי הדרך. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית