טחורים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

30/05/2010 | 11:43 | מאת: חיה

אני בת 54 סובלת שנים רבות מעצירות שפיתחה טחורים חיצוניים ופנימיים.בחיצוניים הצלחתי לטפל.הפנימיים נשארו ומונעים התרוקנות.האם ישנם פתרונות מלבד ניתוח.תודה

חיה שלום, כמובן שיש פתרון ואפילו בעל סיכויי הצלחה גבוהים מאוד שעשויים למנוע ממך את הצורך בלגשת לניתוח! הטיפול מתבצע על ידי טיפול דיקור בשילוב של נטילת פורמולה צמחית, שינוי אורח חיים וכמובן, תזונה. כפי שציינתי, אני בהחלט סבור שהרפאוה הסינית תסייע לך רבות בבעיה המתוארת. ממליץ לגשת למטפל מוסמך המומחה בדיקור וצמחי מרפא לשם אבחנה וטיפול מתאימים. בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית