מרפק גולף, דלקת גידים ביד וכתף קפואה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

05/01/2023 | 12:19 | מאת: שני

שלום סובלת מ3 האבחנות הנל. כאבים מהשכמה, כתף ועד האצבעות. כאב כרוני של שנה. האם סביר שדיקור יעזור? במידה וכן, כמה טיפולים צריך לעשות בשביל לראות תוצאה לכאב כרוני שכזה.

שני שלום, אני בהחלט סבור שדיקור סיני יכול לסייע בשלושת הבעיות שתיארת. הייתי לוקח בחשבון טווח של 10 טיפולים באופן כללי. תזמון השיפור משתנה בין מטופל ומטופל ובין שיטת הטיפול של המטפל. שיפור עשוי להופיע בטווח של 4-6 טיפולים. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית