התקרחות ברגלים שוקיים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

20/11/2022 | 21:33 | מאת: ניסים

היי בשלוש שנים האחרונות יש לי התקרחות בשוקיים של הרגל נשר כמעט כול השיער אני בן 47 בריא עשיתי את כול הבידיקות הנדרשות גם ביופסיות שיצאו תקינות המצב מאוד מפריע לי האם הרפואה הסינית יכולה לטפל בבייה כזו האם נתקלת בתופעה כזו האם יכולה להפנות אותי למטפל שיכול לעזור

ניסים שלום, לדעתי דיקור סיני יוכל לסייע לך בטיפול בהתקרחות המקומית באזור הרגליים שאותה אתה מתאר. ממליץ למצוא מטפל מוסמך בעיר מגוריך ולנסות ולראות אם הדיקור הסיני באמת מצליח להעלים את הבעיה. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית