…כאבים בכף הרגל ימין

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

19/11/2022 | 09:27 | מאת: מור

שלום רב, יש לי תקופה ארוכה כאבים בכף הרגל. הלכתי לאינספור אורטופדיים ומ mri היה כתוב חשד למורטון נוירומה, למרות שהאורטופדים שוללים זאת. ניסיתי דיקור ולא עזר. יש לי קושי רב בהליכה.האםישטיפוליםנוספים?…טווינא?שיאצו?תודה

מור שלום, ייתכן שטווינא או שיאצו יסייעו אך אני סבור שגם דיקור סיני בשיטת מאסטר טונג תוכל לסייע. מציע לחפש מטפל מוסמך שמטפל בשיטה ולנסות 4 מפגשים לראות אם משתפר. במידה וכן, להמשיך עד שיעלם. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית