קונדילומה ו וירוס הפפילומה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

25/05/2010 | 23:42 | מאת: רונן

מנהלי הפורום שלום, אני גבר בן 30. נדבקתי מבת זוגי לשעבר בוירוס הפפילומה. לאחר הופעת קונדילומות בפי הטבעת, הופניתי לרופא מומחה שהסיר לי חלק מהן בלייזר. את החלק השני צריך להסיר לי בשבוע הבא. הסבל לאחר הטיפול הוא נוראי! החלטתי לפנות לטיפול נטורופתי טבעי\צמחי בקונדילומות ובוירוס אם יש כזה? - האם הרפואה הסינית\טבעית מטפלת בבעיה מסוג זה? - האם אתם יכולים להמליץ לי על מטפל אשר מתמחה בתחום זה, ומוכר בקרב אנשי המקצוע (נטורופת,רפואה סינית, הרבליסט וכד') כמומחה בתחום הספציפי הזה? - האם יש צמחים אשר ידועים כיעילים כנגד וירוס הפפילומה והקונדילומות? אשמח לתשובה בפורום או במייל הפרטי: [email protected] תודה מראש רונן

רונן שלום, לצערי, איני חושב שהרפואה הסינית תוכל לעזור לך בבעייה שציינת. בהצלחה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית