לשון מבוקעת עם 'פינים' בצידה השמאלי

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

11/11/2022 | 18:28 | מאת: ג'ולי

שלום רב, בת 50, כשמוציאה לשון, הקצה נוטה מטה. הקצה קצת אדום יותר משאר הלשון. במרכז הלשון חריץ עמוק, ממש בקע. בשנה האחרונה שמתי לב שבצידה השמאלי יש שני 'פינים' בולטים, כאילו היא סכין משונן. אין לי מושג אם כל הנל מלידה או לא. האם הבקע במרכז וה'פינים' בצד שמאל מעידים על מצב סיכון/מחלה קשה? והיה והתשובה היא חולשה באברים פנימיים, האם יש מה לעשות כדי לחזק? תודה

ג׳ולי שלום, קשה לאבחן מלות קשות דרך הלשון. התיאורים שציינת בהחלט עשויים להעיד על חולשה אנרגתית באיברים הפנימיים. ניתן לחזקם ולהביא את הגוף לאיזון באמצעות דיקור סיני. ממליץ לך בחום למצוא מטפל מוסמך אשר יוכל לאבחן ולטפל בך בהתאם. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

14/12/2022 | 01:59 | מאת: ג'ולי

תודה רבה

מנהל פורום רפואה סינית