טיפול במיגרנות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

23/05/2010 | 14:19 | מאת: רונית

שלום רב אני סובלת מזה תקופה ארוכה ממגרנות ולאחרונה חלה החמרה, אני עושה טיפולי דיקור יפני ושאלתי היא האם ניתן להוסיף צמחי מרפא סינים שאותם נותנים במקרה של מיגרנות או שצריכה להיות התאמה ספציפית לי כי בנתיים אין יותר מדיי הטבה עקב הטיפול ואני מתחילה להתייאש ולחשוב שאולי אצטרך לחיות על תרופות כל חיי. תודה על תשובתכם המהירה.

רונית שלום, איני מכיר כל כך את הרפואה היפנית. עליך לשאול את המטפל האם הוא מטפל בצמחי מרפא והאם הוא ממליץ או שמא עשוייה להיות קונטרה אינדיקציה. חבל שתרימי ידיים. הרפואה הסינית מטפל היטב במיגרנות ועצם עובדה זו, נטילת התרופות לשיכוך כאב יורדת. כמה זמן אתכבר בטפול? המון בהצלחה בברכה, רונן רוזנבלט

27/05/2010 | 14:30 | מאת: רונית

והמטפלת שלי לא מטפלת בצמחי מרפא ולכן הפנתה אותי למרפא ברפואה סינית כדי לקבל צמחי מרפא, בקיצור הבנתי ממך שאם אין קונטרה אינדיקציה אז ישנה אפשרות לטיפול בצמחי מרפא סיניים ויש סיכוי טוב שזה יצליח, נכון?

מנהל פורום רפואה סינית