טיפול לשטיפת מעיים.

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

04/05/2010 | 21:59 | מאת: שרית

אשמח לשמוע את דעתך על טיפול בקולון הידרותרפיה . הבנתי שמדובר בשטיפה של המעיים אשר מסירים בכך פסולת ושאריות מהמעיים וזה פותר בעיות עצירות, נפיחות, גזים. האם השיטה הזו מוכרת ובטוחה או שמדובר בגימיק ובדרך של מרכזים למינהם לעשות כסף? אם השיטה טובה אז האם היא באמת נותנת מענה לעצירות ונפיחות, ובכלל מה יתרונותיה ואיכן הכי בטוח לעשות את הטיפול הזה? ושאלה אחרונה, מה ההבדל בין הטיפול הזה לבין חוקן? האם גם חוקו פותר בעיות נפיחות ועצירות? איכן ניתן לבצע חוקן? האם ניתן בבית חולים? והאם חוקן או טיפול בקולון הידרותרפיה יכולים גם להזיק? סליחה על השאלה המורכבת- אסכם- מהם מיתרונות והחסרונות הן של חוקן והן של הטיפול בקולון הידרותרפיה? איכן ניתן לבצעם והאם הם אכן תורמים או שהם סוג שדל גימיק והאם הם יכולים גם להזיק? באיזה תדירות מותר לבצעם? תודה

שרית שלום, לצערי לא אוכל לעזור לך בנושא ששאלת. אין בידי מידע מספק לענות על שאלותיך. לא מדובר בנגזרת או טיפול מהרפואה הסינית. ממליץ להפנות שאלתך לפורום גסטרואנטרולוגיה. בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית