עצירת דימום בדיקור סיני

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

30/07/2022 | 05:26 | מאת: הילה

שלום רב, בחודש האחרון היה לי דימום מזור מאסיבי שלא פסק עכב שרירן (ונקבע לי תור בקרוב להסרתו) במהלך חודש זה עשיתי דיקור להפחתת הדימום, מה שבאמת עזר לגמרי- אך כאשר הגיע מועד המחזור הבא- הדימום לא חודש ובעצם לא קיבלתי מחזור, מה שמעט הדאיד אותי. אשמח לקבל הסבר למה לא קיבלתי והאם יש מקום לחשש תודה, הילה

הילה שלום, חסר מידע נוסף בשביל להבין טוב יותר מדוע המחזור לא הגיע בזמן, ובלי קשר, קשה למצוא קשר בין טיפול בדיקור סיני להפסקת המחזור. דיקור סיני לא יכול לגרום להפסקת מחזור. רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית