טיפול אלטרנטיבי עוזר?

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

15/04/2010 | 16:50 | מאת: belinda

לבעלי יש מכלול מחלות. גם אסתמה, גם גוש ממאיר בריאות, גם אי-ספיקה לב. האם דיקור סיני או ענף אחר של רפואה סינית יכול להביא לשיפור בהרגשתו ?ברור לי שלא ירפא שום מחלה אבל לפחות להרגיש טוב יותר.....

שלום רב, לדעתי בעלך יוכל בהחלט להנות מהקלה רבה ושיפור בתחושותיו למרות, שכמו שציינת, הנך מבינה שלא מדובר בקסם ואין ביכולתה להעלים המחלות. בהחלט תהיה הטבה בהרגשתו! ממליץ לפנות למטפל מוסמך המטפל בדיקור וצמחי מרפא לשם אבחנה וטיפול מתאים. בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית