פצעונים בציגי האף ועל האף

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

10/04/2022 | 20:48 | מאת: גיל

שלום בת 52, לעיתים יוצאים לי פצעונים עם ראש לבן באף קראתי כי מיקום פצעונים באף מעיד על פי הרפואה הסינית על בעיה בלב, האם זה נכון אי עשוי לנבוע מגורמים אחרים? תודה

גיל שלום, האף אכן משקף את מצב אנרגיית הלב על פי התאוריה של הרפואה הסינית. עם זאת, לא הייתי רץ להסקת מסקנות לגבי מצב הלב. זכרי שככה או ככה, מדובר במצב האנרגתי של הלב ולווא דווקא למצבו הפיזי. הלב קשור ברפואה הסינית לנפש. חג שמח! רונן רוזנבלט-ניר

11/04/2022 | 09:29 | מאת: גיל

תודה רבה על ההבהרה המרגיעה! חג שמח

מנהל פורום רפואה סינית