דיקור ובעיות זקפה משניות ל - SSRI'S

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

08/02/2022 | 23:33 | מאת: מישהו

שלום, אני בן 36, מזה עשרות שנים מטופל בציפרלקס לאיזון דיכאון וחרדה וסובל מבעיות זקפה משניות לטיפול. יש לציין שהחשק והדחף המיני היו גבוהים ושמורים תמיד. לפני כשנה ניגשתי לטיפול על מנת לבחון אם דיקור יכול לשפר את הזקפה (את הציפרלקס אני לא יכול להפסיק / להחליף). המדקר עשה לי דיקור עם מחט ארוכה מאוד באזור עצם החיק עד לתחושת זרם שעולה באיבר המין. פחות או יותר מאז אני מרגיש שגם החשק ירד בהדרגה עד שהפסיק כמעט לחלוטין. האם הגיוני? האם תוצאה חיובית או שלילית של דיקור יכולים להתקיים במשך שנה ויותר? האם ניתן לפתור? תודה

שלום, אני לא מכיר מקרה בו דיקור סיני פוגע בליבידו, אלא להיפך, הוא אמור להביא לאיזון הגוף ולשפר ליבידו או בעיות זקפה במידה והם מתקיימים. אני ממליץ בחום לגשת לטיפול נוסף, אולי אצל מטפל מוסמך אחר על מנת שתרגיש בטוח יותר ולראות אם אפשר לשפר את המצב. בעקרון אפשר. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית