פטריה יוגית

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

08/04/2010 | 14:37 | מאת: מירב

מה אתה יכול לספר לי על פטריה טיבטית. האם היא בריאה? האם מותרת לשדימוש, האם יש תופעות לוואי, האם מוכרת ע"י משרד הבריאות. שמעתי כל כך הרבה פידבקים עליה אז מדוע היא לא מוכרת ברפואה? ובכלל, האם כדאי להשתמש בה ואם כן אז למי ומאיפה קונים. תודה

מירב שלום, מעולם לא שמעתי על הפטרייה שהזכרת. לכן גם לא אוכל להביע דעתי עליה. ממליץ לחפש היטב מידע לגביה באינטרנט. בברכה, רונן רוזנבלט

04/05/2010 | 23:08 | מאת: יסמין

מומלץ שהדוקטור המגיב יבדוק גם בעצמו כדי להבא אולי להמליץ או לייעץ מכיוון שיותר קל לסמוך על דעת רופא מאשר כתבות באינטרנט. בכל אופן, לי יש פטריה יוגית וחוצמזה שזה נורא נורא טעים וכיף להכין יוגורט ביתי ומאוד פשוט נאמר שזה נורא בריא לריפוי מחלות כמו סרטן. (כמובן שלדעתי כל דבר עלול לעזור למחלות אבל מרפא נראה לי מוגזם) בכל אופן.. מומלץ מאוד, אין על יוגורט ביתי עם גרנולה ופירות

מנהל פורום רפואה סינית