afro d לקיחה של 3 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

15/01/2022 | 17:26 | מאת: שי

שלום , האם המוצר הבא שיש בו את הצמחים הבאים מוצר afro d שיש בו את הצמחים הבאים : tongikat ali , schisandra berry , pearl podwer ,he shou wu לא טוב לבעיות חומציות בקיבה , אציין שהמוצר ממש עושה לי טוב מבחינת אנרגיה וחיוניות אציין שהוא אורגני לחלוטין , האם הוא לא טוב לבעיות חומציות בקיבה ? האם יכול להזיק ?

שי שלום, איני מכיר את הפורמולה הזו באופן אישי אך בהתבוננות בצמחים הבודדים, אף אחד מהם אינו מתאים להפחתת חומציות בקיבה. לא כאינדיבידואלי וגם לא בפעולה הסינרגטית בין כולם. אני מניח שאתה לוקח אותו כבר זמן מה לאור זה שכתבת שהוא מסייע לך מאוד אנרגתית. האם הוא החמיר את בעיית החומציות שלך בקיבה? במידה וכן, הייתי ממליץ להפסיק לתקופה ולבדוק אם משתפר. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית