האם יש תחליף טבעי לאוטריווין ודומיו?

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

15/12/2021 | 18:49 | מאת: יעל

שלום סובלת מאוד מאף סתום, ככל הנראה יש סטיית מחיצה והגדלת קונכיות, אבל בכל זאת בחלק מהיום האף פתוח, והבעיה העיקרית מבחינתי היא בשכיבה ובשינה, שאז זה מתגבר יותר וגם יותר מפריע כשמנסים להירדם. כלומר כלי דם באף מתנפחים והם אלו שסותמים את האף, כרית מוגבהת וכדומה לא עוזרים. מה שעוזר, אבל גם מאוד מזיק, זה תרסיסים לאף שמכווצים את כלי הדם, וזה מאפשר איכשהו להירדם. שאלתי היא האם יש טיפול טבעי או תוספים כלשהם שיכולים להוות תחליף להזדקקות לאוטריווין? משהו אחר שימנע את התנפחות כלי הדם באף? תודה

יעל שלום, ראשית מתנצל על התגובה האיטית. דיקור סיני בשילוב שינויים באורח חיים ובתזונה ובמידת הצורך גם שילוב של צמחי מרפא סיניים בהחלט יכולים לעשות את העבודה לדעתי ולגמול אותך מהאוטריווין אך לשם כך יש צורך להתחיל טיפול ולראות כיצד את מגיבה אליו. ממליץ למצוא מטפל מוסמך המטפל בדיקור סיני על מנת שיוכל לאבחן ולטפל בהתאם. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית