דיקור סיני להפרעות שינה ודום נשימה בשינה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

07/12/2021 | 01:23 | מאת: רון

שלום קראתי שדיקור סיני יכול לעזור להפרעות שינה בכלל, וכן לדום נשימה בשינה. 1. האם אכן כן? זה יכול לטפל בנחירות ודום נשימה בשינה ולפתור מהצורך בהתקן פה או מסכת CPAP? 2. במידה וכן, איך זה מטפל בחסימות בעצם? הרי יש חסימה בלוע ו/או באף? 3. תוך כמה טיפולים המצב אמור להשתפר? תודה

רון שלום, הטיפול בנושא דום נשימה והפרעות שינה הקשורות אליו מתבצע באמצעות דיקור סיני, שינוי באורח חיים ותזונה ובמידת הצור, טיפול בצמחי מרפא סיניים. מטרת הטיפול היא להפחית את הדלקתיות והחסימה באף ובלוע על מנת לאפשר מעביר חופשי יותר של אוויר. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית