ארבע שנים עם צרבות אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

09/11/2021 | 10:26 | מאת: ליאת

שלום אני ארבע שנים סובלת מצרבות אחרי ניתוח שרוול. אני לא אוכלת מזונות שגורמים לצרבת ושומרת על תזונה נכונה ועל המשקל. נראה לי בלתי סביר שאני צריכה לחיות על אומפרדקס בשגרה. האם יש משהו ברפואה סינית שיכול לעזור לפתור את הבעיה? תודה

ליאת שלום, דיקור סיני נחשב ליעיל ביותר בטיפול בצרבות וריפלוקס. עם זאת, כל מקרה לגופו. כל גוף מגיב אחרת לטיפול ולכן יש צורך בהתחלת טיפול ולראות כיצד הוא משפיע עליך. ממליץ לך מנסיוני הרב בתחום, להתחיל ולראות כיצד הדיקור הסיני משפיע עליך. יש לזכור שלא מדובר בטיפול חד פעמי אלא בדרת טיפולים. גשי אך ורק למטפל מוסמך בתחום. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית