דיקור סיני עקב כאבים כרוניים בצוואר

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

07/08/2021 | 12:48 | מאת: יוסי

שלום אני מעל גיל 65 וסובל מכאבים בצוואר, עקב שינויים ניווניים כולל בלט שלוחץ על שק הטקלי. עברתי 5 טיפולי דיקור סיני ,ובכל פעם הכאבים פוחתים רק ל 5 ימים. האם יש טעם להמשיך? האם לטיפול שיאצו יש יותר סיכוי עבורי?

יוסי שלום, דבר ראשון מצויין שכבר חלה הטבה בתסמיני הכאב. אני בהחלט חושב שכדאי לך להמשיך את הטיפולים וסבור שככל שתתקדם בטיפול, הכאב יפחת יותר ויותר ולמשך פרק זמן ארוך יותר. בריאות שלמה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית