דיקור למיגרנות.........

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

01/08/2021 | 07:40 | מאת: מור

שלום אני עושה דיקור סיני עקב מיגרנות ( לפני מחזור ואחרי המחזור). כבר טיפול 10 בערך. אכן יש לי הטבה במיגרנות אבללל אני שמה לב שמאז שאני עושה דיקור אז יש גם שינוי במחזור עצמו -יש פחות דימום. האם אתה מכיר תופעה כזאת?

מור שלום, לא ציינת פרטים לגבי הדימום בימי הוסת. יכול להיות פחות דימום כתוצאנ מדיקור סיני רק במקרה שלפני תחילת הטיפול הדימום היה רב מאוד או רב מידי. מה שאני מנסה לומר הוא שדיקור סיני יווסת את הדימום במקרה של דימום חזק מידי או ארוך מידי. הוא לא יפחית דימום ״נורמלי״. הוא למעשה עושה שימוש ביכולת הטבעית של הגוף שלנו להבריא את עצמו. מקווה שענה על שאלתך. רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית