תופעות לוואי לאחר הטיפול השני בדיקור סיני

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

08/05/2021 | 04:33 | מאת: רונית

שלום רב, עשיתי דיקור סיני טיפול שני ומאז לא מרגישה כל כך טוב. חולשה קיצונית, בחילה, קור, זיעה מוגברת, ולא מצליחה לישון בלילה כל כך.. האם זה טבעי? כמה זמן לוקח לתופעות לעבור ? אני ממש סובלת אני כל היום לא מתפקדת מעייפות

רונית שלום, התופעות שאת מתארת אינן תופעות רגילות. למעשה לא נתקלתי במקרה שכזה. אני כן מכיר מצב של חולשה לעיתים לאחר טיפול הוא נמשך לרוב עד הבוקר שלמחרת ונעלם. מציע לך להתייעץ עם המטפל שלך ולראות מה דעתו. בריאות שלמה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית