כאבי ראש וחוסר יציבות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

25/04/2021 | 21:12 | מאת: הדר

שלום, עברתי ניתוח לפני חודשיים. לפני חודש החל לחץ בראש על בסיס יומיומי והרגשת חוסר יציבות . נשלחתי להמון בדיקות, אוזניים, לב, לחץ דם, מרפאת סחרחורת. מבחינתם הבדיקות תקינות . האם יש מדקר מקצועי באזור חדרה שאפשר לסמוך עליו? תודה

הדר שלום, אני בהחלט חושב שכדאי לנסות לטפל בבעיה שאת מתארת באמצעות דיקור סיני. אני חושב שהיא יכולה לעזור לך מאוד. עם זאת, איני מכיר מטפלים בחדרה שאוכל להמליץ עליהם. מוזמנת להכנס לאתר האגודה לרפואה סינית בישראל ולחפש מטפל באזרוך. בהצלחה ורק בריאות! רונן רוזנבלט-ניר - דיקור סיני

מנהל פורום רפואה סינית