דיקור סיני בעקבות חרדות של כמה שנים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

14/04/2021 | 17:04 | מאת: אבי

אני עושה דיקור סיני בכללית עקב חרדות של כמה שנים כמובן שנטלתי כדורים ועדין עם רופא פסיכיאטר אבל עדין לא מספיק ועשיתי טיפול ראשון בדיקור מיד אחכ הרגשתי נורא החמרה קיצונית בחרדות לא יכול לשבת לא רגוע מרגיש מרחף לא מחובר לעצמי בכלל כאבי ראש עשיתי את השני וגם עשה לי סחרחורות של חרדה אמנם פחות עוצמה מפעם קודמת אבל קשה עבר שבוע ועדין חש ברע האם מומלץ להמשיך?

אבי שלום, קיימת תופעה ברפואה שנקראת החמרה לצורך הטבה ובה הסימפטום שבגללו ניגשת לטיפול מחמיר מיד לאחר הטיפול אך ביום למחרת הוא אמור להשתפר בצורה ניכרת ביחס לתחילת ההחמרה. דרך אגב, אני אישית לא מכיר החמרה לצורך הטבה בתחום הנפשי אך איני שולל שעשויה להתרחש. האם אתה מרגיש שיפור כיום לאחר ההחמרה? במידה ולא, הייתי ממליץ לך לנסות עוד טיפול או שניים ואם לא חלה הטבה, אולי לנסות לעבור למטפל אחר. מהנסיון הרב שלי בתחום, דיקור סיני נהדר להפחתת חרדות. מאחל לך בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית