כפות רגליים חמות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

03/04/2021 | 17:21 | מאת: חלי

בשבועות האחרונים כפות הרגליים שלי נהיות חמות לקראת שינה וכשאני שוכבת לישון אז הן ממש לוהטות. אין שום כאב.. רק חום. שאר הגוף מרגיש רגיל מבחינת טמפרטורה. מה זה אומר לפני הרפואה הסינית? תודה

חלי שלום, חסרים המון פרטים ומידע על מנת שיהיה ניתן לנסות לאבחן את הבעיה. נראה שיש איזשהו חוסר איזון בגוף. אך כפי שאמרתי קודם, הבעיה עשויה לנבוע מגורמים מגוונים. במידה והנושא ממשיך להציק לך, שקלי לקבוע מפגש עם מטפל מוסמך בדיקור סיני על מנת שיוכל לאבחן בצורה מעמיקה ומדוייקת יותר את האבחון ולהציע לך טיפול בהתאם. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר - דיקור סיני

מנהל פורום רפואה סינית