תופעת לוואי מדיקור סיני

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

20/12/2020 | 00:56 | מאת: מישהו

שלום, אני בן 35 מזה שנה וחצי אני סובל מתחושת מלאות גרון שהתבררה כנזלת אחורית סמיכה.מספר סוגים של ספריי לאף לא עזרו. ניגשתי למדקרת שאבחנה ליחה רבה וחיזקה את מערכת העיכול, הטחול והריאות... חל שיפור בליחה והתשוקה למתוקים (שכנראה גרמו לנזלת) דעכה גם היא, אך איתה נמוגו כל הפרמטרים של תפקוד מיני תקין - חשק, הנאה וזקפה... מה עושים? הפיך?

שלום רב, על פניו, מנסיוני ועל סמך הפרטים שתארת, לא נראה שיש קשר בין השיפור לכאורה בחיזוק מערכת העיכול שלך, הפחתת הליחה והירידה בתפקוד המיני ובליבידו. האם דיברת עם המטפלת בנושא? האם אתם מנסים לחזק את מה שנחלש? לשאלתך, אני בהחלט חושב שטיפול והתמקדות ספציפיים בנושא המיני יביאו לשיפור. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית