תופעה של "ענבל גדול ושמן"

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

26/10/2020 | 00:52 | מאת: אאא

שלום, מזה כשנה וחצי אני סובל מתחושת גוש זר צמיגי בגרון שלא ניתן לבלוע או לפלוט. התחושה מחמירה בערב. עברתי בירור בכיוונים שונים כולל ריפלוקס ונזלת אלרגית אחורית (יש קצת משניהל) אך לבסוף נראה שהבעיה בענבל. בבדיקהת א.א.ג: פה ולוע- "ענבל גדול ושמן". האם זה מרמז על משהו לפי עקרונות הרפואה הסינית והאם יש בידה לעשות משהו בכדי לגרום לו להתכווץ בחזרה? תודה

שלום רב, ענבל מעובה עשוי לרמז על לחות ברפואה הסינית, מה גם שאת מתארת מצב של עודף ליחה. הרפואה הסינית בהחלט עשוייה לסייע, הטיפול עשוי לכלול נטילת פורמולת צמחים, טיפול בדיקור סיני ושילוב של המלצות לשינוי באורח חיים ותזונה. ממליץ לך בחום לגשת למטפל מוסמך ברפואה סינית המטפל בדיקור סיני וצמחי מרפא סיניים לשם אבחנה אישית וטיפול מתאים בהתאם. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית