אסטרגלוס

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

07/01/2007 | 07:37 | מאת: רחל

האם האסטרגלוס משמש כחיסון או מניעה למחלות החורף? אשמח לתשובה בהקדם תודה רבה מראש!!!!!!!!!

07/01/2007 | 11:03 | מאת: אבישי ימין

שלום ברפואה הסינית אין שימוש במרשם בשם אסטרגולוס. תמצאי את תשובתך בפורום נטורופתיה אבישי

09/01/2007 | 09:49 | מאת: ירון

לאסטרגולוס משויכות סגולות בחיזוק עמידות הגוף למחלות חורף . לרוב לא נוטלים את הצמח לבדו כאשר מעוניינים טיפול מניעתי , אלא משלבים עם אבץ , ויטמין סי , פרופוליס , אסטרגולוס וקינמון . במצבים חריפים מוסיפים אכינצאה וחותם זהב .

09/01/2007 | 14:58 | מאת: יעל יהוידע

אסטרגולוס נועד לחיזוק. הוא מיועד יותר לצעירים, פחות למבוגרים.

מנהל פורום רפואה סינית