טנטון

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

02/11/2019 | 01:49 | מאת: הדר

שלום רב, האם דיקור סיני יכול לעזור להחליש או להעלים טינטון באוזן? קראתי תגובות של אנשים באינטנט שאמרו שדיקור לא עוזר לטנטון בשום אופן ואף יכול להחמיר את המצב.האם זה נכון? אם כן,האם יש דיקור ספציפי שאני צריכה לבקש? תודה

הדר שלום, לא מכיר מקרים בהם דיקור סיני החמיר טינטון. הגורמים לטיניטוס הם שונים ומגוונים. יעילות הטיפול בדיקור סיני לטינטון היא אינדיבידואלית. יש לי הרבה נסיון בנושא, חלק מהמקרים נעלמו וחלקם השתפר אבל לא נעלם. זה מאוד משתנה. בהחלט ממליץ לך לנסות ולראות איך זה משפיע עליך. בהצלחה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית