סיסטמיק jia בת 3.5 יש טיפול ברפואה סינית

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

06/10/2019 | 19:40 | מאת: דיאנה

שלום. ביתי בת 3.5 הובחנה לפני כשלושה שבועות בסיסטמיק jia. היא כרגע בטיפול בסטרואידים. אני רוצה לשלב גם טיפול ברפואה סינית. שאלתי היא,הטיפול ברפואה הסינית נעשה במגביל לטיפול הרגיל,או אחרי שהמחלה בנסיגה? איך בדיוק זה עובד? תודה

דיאנה שלום, הטיפול בהחלט יכול להיות מקביל לטיפול המערבי. הטיפול נקבע על ידי המטפל שמאבחן ועשוי לכלול טיפול בדיקור סיני בלבד או יחד עם נטילת צמחי מרפא סיניים. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

06/10/2019 | 21:10 | מאת: דיאנה

תודה על המענה. מניסיונך,זה יכול לסייע לה? היו מקרים כשלה שזה עזר? תודה

אני חייב להודות שלי אישית יש פחות נסיון בטיפול בתופעה הזו. עם זאת, אני בהחלט ממליץ לנסות. אין מה להפסיד אלא רק להרוויח (אולי). בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית