ירידה בשמיעה באוזן ימין.

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

25/09/2019 | 11:27 | מאת: פזית

בת 80. לפני קרוב לשנה ירידה פתאומית באוזן ימין. טופלתי בבית חולים בסטרואידים במשך שבועיים. אחרי תקופה בבית המצב הוטב מעט. שומעת באוזן עם הפרעות. האם דיקור סיני יכול לשפר עוד את השמיעה?

פזית שלום, דיקור סיני יכול בהחלט לסייע בטיפול בירידה פתאומית בשמיעה או במצבים של טינטון או רעשים באוזן. לרוב מומלץ להתחיל את הטיפול בפרק זמן של פחות משנה מקרות המקרה. מקרים שמטופלים סמוך להופעת התופעה מגיבים טוב יותר מאשר אלה שמטופלים לאחר תקופה. עם זאת, אני בהחלט חושב שכדאי לנסות טיפול בדיקור סיני . לדעתי אין מה להפסיד. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית