משחה לשרירים בהריון בשבוע 9

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

21/09/2019 | 20:28 | מאת: נופר

היי תפוס לי ממש הצוואר ואני בשבוע 9 להריון .. האם מותר לי למרוח טייגר באלם לבן ??

נופר שלום, לא מומלץ להשתמש במשחה במהלך ההריון. דיקור סיני אצל מטפל מוסמך עשוי לסייע. בהצלחה, רונן רוזנבלט-ניר

27/02/2024 | 07:34 | מאת: תרצה

במידה ועשיתי שימוש במשחה הזו פעמיים במהלך ההריון, שבוע 15, זה עוזר לי לשים ברקות בזמן מיגרנה, עד כמה אני צריכה לדאוג בנוגע לזה?

תרצה שלום, הוראות היצרן הן שלא ניתן להשתמש במוצר במהלך הריון. עד כמה את צריכה לדרוג.. זה בידיים שלך. רק לשם ידיעה, דיקור סיני יכול לעזור לך מאוד בכאבי צוואר או גב (כל עוד מבוצע אצל מטפל מוסמך המתמחה בטיפול בנשים בהריון). בריאות שלמה!

מנהל פורום רפואה סינית