מיומה בגודל 7 סמ ודימומים בזמן וסת

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

20/07/2019 | 18:41 | מאת: רונה

בת 50, לאחרונה אובחן שרירן (מיומה בגודל 7 סמ). וסת סדיר. דימומים מאסיביים בזמן ווסת . דימום מאסיבי כ 4 ימים. האם לרפואה הסינית יש פתרון לדימומים והקטנת מיומה ?

רונה שלום, לדעתי גדול המיומה גדול מידי בכדי שיגיב בצורה נאותה לטיפול בדיקור סיני. עם זאת, אני סבור שניתן כן להפחית את הדימומים המסיביים. ממילץ לך לגשת למטפל מוסמך המטפל בדיקור סיני ובצמחי מרפא סיניים על מנת שיוכל לאבחן ולטפל בהתאם. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית